Bebeğiiiiiim haftanın konuğu olmuş ve ben konuya damladım hemencecik
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey/ler?
Aşk herşeyi affeder mi?
Forumda seni en fazla üzen olay?
Forumda seni en mutlu eden olay?
Hayatında ne olmamasını isterdin ve ne olmamasını isterdin ve niçin?
En sevdiğin şiirden bir mısra rica edebilir miyim?
Hıı. Aşk hayatını anlatmanı istiyorum. İsim vermeden,yüreğindeki sesleri isimlendir
.
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin,neler yaparsın...
Bana tapıyor musun?
En istikrarlı olduğun konu nedir?
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey?
Şu an olmasını istediğin birşey?
Beni bir resimle değerlendirmeni istiyorum ve bana aşk-ı dostluğunu sunmanı istiyorum Dostum.
Karşıyaka mı
/ Göztepe mi?
Ha bu arada MSN Şifren ne?
Şimdilik bu kadar ilerleyen saatlerle soracağım sorular.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Öncelikle şunu belirtmeliyim. Bilgisayarım sorunlu olduğu için alıntı düzeltme teşekkür butonu kullanamıyorum
Hoşgeldin birtanem :$
Gelelim sorularınaaa..
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey/ler?
Annem, Ailem, Sen, Tuba, Ülkü, Birde şey...
Aşk herşeyi affeder mi?
Affetmez + affetmemeli de.. Sen aşık olacaksın karşısındaki seni kullanacak, aldatacak yok ya? Yok öyle 3 köfte 3 bucuğa.
Forumda seni en fazla üzen olay?
Gruplaşmalar / Atışmalar..
Forumda seni en mutlu eden olay?
Birbirine sevgi ile bağlı olan kocaman dostluluklar.
Hayatında ne olmamasını isterdin ve ne olmamasını isterdin ve niçin?
Elin klavyeye çok basmış balım Hayatımda Annem'in hep olmasını isterdim.. Çünkü o benim yaşama sebebim, taptığım insan.. Hayatta Türkiye'yi mahvetmeye çalışan insanların olmamasını isterdim.. Atamızın kurduğu ülkeyi yıkmaya çalıştıkları için..
En sevdiğin şiirden bir mısra rica edebilir miyim?
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir şeyi ama Sol Yanım Acıyor Şiiirin şu kısmı beni çok ağlatıyor.
Kim bozuyor toprağını,
Çiçeklerini kim koparıyor.
İzin verme anne ne olur toprağına el sürdürme.
Eve gidince aklıma geliyor bide bunun için ağlıyorum anne.
Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım.
Biliyor musun anne her gelişimde aldığım topraklarını
Şu kavanozda biriktirdim.
Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum.
Her sabah onu öpüyor kokluyorum.
Kimseye söyleme ama anne
Bazen de konuşuyorum onunla.
Ne yapayım seni çok özlüyorum anne.
Hıı. Aşk hayatını anlatmanı istiyorum. İsim vermeden,yüreğindeki sesleri isimlendir.
Mmmm.. Hayatımda şu an kimse yok.. Ama içim kıpır kıpır.. İçim sürekli konuşuyor.. Susturamıyorum...
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersin,neler yaparsın...
Yaşadığım yer, Citta Slow.. Tamda adının gerektirdiği bir yer.. Sakin Şehir.. Dışarı çıktığımda sen biliryorsun özlem duramam, yazları gece 10'a kadar calısıp 10'dan sonra denize giden, eve çok geç dönüp yarın yeniden iş başı yaptığım günlerii Gezmeyi, evlenmeyi ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seven biriyim.. Kordon'da, Alsancak'ta gezmek.. İnciraltında dolanmak.. Kemeraltın'da seni çekiştiren kotçularla kavga etmek ) Kızlarağasında fal baktırmak ) Kıbrıs Şehitlerinde nargile keyfii Agora'da, Palmiye'de sinemalar.. Ykm'de, Zara'da alışveriş keyfi.. Barçın ayakkabı dünyası...Küçük Park... diye bir sürü gider canım.. Koca izmiri nasıl anlat anlat bitireyim..
Bana tapıyor musun?
Hı hımmm.. Sen benim herşeyimsin ki..
En istikrarlı olduğun konu nedir?
Evde kalmak istiyorum D:
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
Ben olurdum yine..
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Sevdiklerimin başına birşey gelme korkusu, Yükseklik korksusu, Allah korkusu..
Şu ara Babamı çok özledim, Rize'de gelecek..
Abimi özledim,Mersin'de okuyor zibidi..
Seni özledim, her an özlediğim gibi..
Tuba'mı özledim, görmeyeli 3 ay oldu..
Gamze'mi özledim Bursa'da şimdi..
Zeynebimi özledimm, evlendi ve şimdi İstanbul'da.(Fırsat bulduğumda yanına gideceğim).
Ülkü ablamı özledim, onunla telefonda dertleşmeyi..
Sevdiklerime gelince o kadar çok ki.. Annem, ailem, Sen, Ülkü Ablam, Tuba, Gamze, Zeynep, Yıldız, Ali, Simge, Bahar, Büşra, Cemal, Sevda, Taner, Mustafa, İsmail, Sertan, Armağan, Ayşegül, Aysel, Emine.. gider işte böyle..
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Müzik dinlemek / söylemek.
Kitap okumak.
Seninle konuşmak.
Günlük yazmak.
Annemi uyurken izlemek / öpmek.
Şu an olmasını istediğin birşey?
Annem eski sağlığına kavuşsun.
Beni bir resimle değerlendirmeni istiyorum ve bana aşk-ı dostluğunu sunmanı istiyorum Dostum.
Dostum ! dostluğun benim en ürkek yanım ! Kocaman mutluluklar için yanındayım senin.. Gözünden akacak olan gözyaşları tutmak için, keşkelerini iyikiye çevirmek için yanındayım ! Ve dostum, kovasan da yamacındayım !
Karşıyaka mı / Göztepe mi?
Hiç biri...:p Sen hangisini tutuyosan bende onu tutarım bundan sonra balım
Ha bu arada MSN Şifren ne?
Söylemem :p D:
Tamam daha sonraki sorularını da cevaplarım