Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if (can_show_all && (param && stricmp(param, "ALL") == 0))
show_all = 1;
if (stricmp(ni->nick, ServicesRoot) == 0) {
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :%s Services Root Administrator (SRA)", u->nick, ni->nick);
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :[ xxxxxx.Net ] - %s rumuzlu kullanici size (/Nickserv INFO) komutunu uyguladi. Isinize yarar diye dusunduk.", ni->nick, u->nick);
}
else if (nick_is_services_admin(ni)) {
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :%s Services Administrator (SA)", u->nick, ni->nick);
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :[ BahaneChat.Net ] - %s rumuzlu kullanici size (/Nickserv INFO) komutunu uyguladi. Isinize yarar diye dusunduk.", ni->nick, u->nick);
}
else if (is_services_oper(ni)) {
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :%s Services Operator (SOP)", u->nick, ni->nick);
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s :[ xxxxx.Net ] - %s rumuzlu kullanici size (/Nickserv INFO) komutunu uyguladi. Isinize yarar diye dusunduk.", ni->nick, u->nick);
} else {
send_cmd(s_NickServ, "NOTICE %s Kullanicisinin Yonetim seviyesi yoktur.. (USER)", u->nick);
}
Şekline getirdim verdiğin kodları ve oldu toxic biraz uğraştım ama başardım ve acayip mutlu oldum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yalnız son kayıt edilen kanal olmamış nick olmuş ama kanalda hata var onu nasıl düzelticem acaba bakalım uğraşmaya devam....
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.