Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2010, 02:41   #15
Lost
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kamyon Arkası Yazılar

rockercocuq Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar bakınca Anlarsınız Ne Olduğunu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:*:{ if !kam1 == $1 { /msg $chan 4Yollar doç'un bastır koçum. (: } if !kam2 == $1 { /msg $chan 4Alırsın ford, olursun lord! } if !kam3 == $1 { /msg $chan 4Kızı kolda, fordu yolda severim. } if !kam4 == $1 { /msg $chan 4Dağlar kurdun , yollar fordun. } if !kam5 == $1 { /msg $chan 4Demirde pas yolda as..darılma ford sende bas. } if !kam6 == $1 { /msg $chan 4Dünyada man ahirette iman. } if !kam7 == $1 { /msg $chan 4Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim. } if !kam8 == $1 { /msg $chan 4Arabanın dizeli, sevdim seni köylü güzeli. } if !kam9 == $1 { /msg $chan 4Karayollarında değil, beyaz kollarında ölmek isterim. } if !kam10 == $1 { /msg $chan 4Gidişime yollar, bakışıma kızlar hasta. } if !kam11 == $1 { /msg $chan 4Aşkın bana hız verir ,yağmur çamur vız gelir. } if !kam12 == $1 { /msg $chan 4Hızdan zevk alan hastaneden sevk alır. } if !kam13 == $1 { /msg $chan 4Demir gibi kollarım, hiç affetmem sollarım. } if !kam14 == $1 { /msg $chan 4Kızları da alsalar askere, vallahi istemem tezkere. } if !kam15 == $1 { /msg $chan 4Kamyonum çeker 10 ton gönlüm çeker Paris Hilton. :PP:P:P:P:PPp } }

if ($1 == .zoom) {
var %zoom 1
while %zoom <= $lines(zoom.txt) {
_linedance msg #kanal $read(zoom.txt,%zoom)
inc %zoom
}
}
if ($1 == .zoom1) {
var %zoom1 1
while %zoom1 <= $lines(zoom1.txt) {
_linedance msg #kanal $read(zoom1.txt,%zoom1)
inc %zoom1
}
}
Bence Böyle Txt Dosyasından _linedance ile okutmak daha az komut yazmayı gerektirir )
hem de laga girmez kesinlikle _linedance varken, ama sizde aliası yok işte. yakında vereceğim _linedance aliasını

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet