06 Ekim 2010, 21:12
|
#35 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kardeşim.. Herşeyten öte.. Hep yanımda, hep canımda.. Hep aklımda olan, acaba bugün nasıl diye düşündüğüm nadir insanlardan biri.. Bazen hırçın, bazen durgun.. Ama bana karşı hep candan, kandan.. Kimselere asla değişmeyeceğim, yerine kimse koyamayacığım biri hayatımda.. Beni herkesten kıskanan hatta şu an bile unutuldum diye msnden yazan öbür yanım.. Seni çok seviyorum.. En büyük mutluluğunun, bundan sonra en küçük mutluluğunun olsun.. Hep daha daha mutlu ol.. Her nerde olursan ol, iyikiler peşini kovalasın.. Hayatının bütün renkleri rengarenk olsun.. Yüzündeki gülümsemen hiç eksik olmasın.. Rabbim sana kocaman kocaman iyilikler nasip eylesin.. Değerlimm.. Daha yazacak o kadar çok şey var ki sana sığdıramam hiç bir yere.. Seviliyorsun, küçük bir çocuğun ailesine taparcasına..
- Azad: Hakkında hiç bir fikrim yok.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Temiz yürekli, insanlara çabuk kanan biri.. Fazlaca karşısındakine değer veren ve o değeri kolay kolay yiitirmeyen biri.. Umarım ki yaptıklarından ders alarak bundan sonra yaşarsın.. Seni en çok bunlar mutlu eder canım..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Sevda, zaman zaman konuştuğum biri.. Hergün konuşmuyoruz ama dostluğunu sıcaklığını anlamak zor değil.. Masum bir kalbi ve muhteşem dostlukları var.. Mutlu olmayı bilen, bencil olmadan herkesi de düşünebilen biri.. Seviliyorsunn..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ablam, candır.. Nasıl bir insan ablasına karışırsa ben de ona öyle karışıyorum.. Tabiyki o da bana.. Hiç kırmadı bugüne kadar beni, umarım bende kırmamışımdır o kocaman yüreğini.. Konunun ne olduğu hiç önemli değil.. Abla bu böyle diyorum tamam ablacım diyor o tatlı diliyle.. Bu sana yakışmaz ablacım diyorum tamam tatlım değiştireyim diyor.. O kadar temiz yüreği, kocaman kalbi var ki herkesi barındırıyor içinde.. Herkesin mutluluğuyla mutlu olup, mutsuzluğuyla mutsuz oluyor..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Simge, herkes onu "buz kütlesi" olarak görsede, öyle değil.. Onunla konuşurken aramızda hiç buz gibi konuşmalar geçmedi.. Hep iyi yürekli, hep gülen, hep sevecen oldu.. Tabiyki her insana karşı böyle değil, olmamalı da.. Ama iyiki bana açtı o güzel yüreğini.. Seviliyorsun...
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Burcu, forumda birbirimizi sürekli takip eden iki kişiyiz.. Yazdıklarını okurum ve genelide hoşuma gider.. Sarışın hatundur kendisi.. Tanımadığı kimsede yoktur.. Yılların birikimi olsa gerek..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bahar, gerçek anlamda hayatında olduğu insanların hayatına "bahar gibi" açar.. Dostlarıyla çok sıkı dosttur. Değer bilenlerin değerini 10 katı daha iyi bilir.. Ama eğer karşıdaki değer bilmiyor ise bir kalemde siler atar.. Ama kolay değildir bir kalemde atmak, mutlaka büyük bir zarar vermiştir karşısındaki o'na..Kocaman yüreğin gülen o güzel gözlerin hiç hüzün görmesin.. Dünyan mutluluklara boğulsun SüsLü'm.
Konu Ein tarafından (06 Ekim 2010 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.
|
| |