06 Ekim 2010, 19:18
|
#33 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sürekli enerjik, kıpır kıpırdır kendisi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Genelde "napıyon lan" cümlesi ile konuşmaya başlayan birisi olması dışında, sır sakladığına inandığım naadir kişilerden. Kaba, saba olsanda severim kız seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O benim gözümde çok güzel bir kardeş, herzaman sıcak ve sevecen. Çok sevdiklerimden.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Şu aralar uzaaak uzak takılsa da severim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sessiz ve sakin görünümlü içi fokurdayan arkadaşım, muhabbeti güzel. Kendisi özel
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yöneticiliği mükemmel diyebileceğim tek kişi. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Dost, kardeş, sırdaş çok ama çok şeysin benim için. Çok değerlisin seni ayrı bir seviyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Yeni yeni tanıyorum ve girişkenliği dikkatimi çekti. İyi arkadaş olacagımızı seziyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Candır.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardeş
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Emin değilim
|
| |