Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Belinay ; Hımm az konusan öz konusan kişiliği oturmuş hanım hanımcık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Casepacker ; Yeni tanıdım ama kırık linklere sahip Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
FairyLike+ Ablasının Kuzusu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Tek kelime ile 'kardeşim'
Lucifer Uzun süredir Mod ve iyi biri işini en azından iyi yapanlardan..Temiz kişilik..
Nocturnal ;Yeni üyelerimizden pek tanımasamda iyimser birine benziyor..
Peri+; O bir hamarat hanım hanımcık o bi can dost herşey sohbeti tatlım güler yüzlüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Birde Arkadaşını otobüse kadar yolcu eden nadir kişilerden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
She+; Tek kelime ile sarışın hatunum o benim tatlı dilli güler yüzlüm..Severim kendilerini..
tyLor;Tanımıyorum sanırım es kaza şaşırıp geldi profile: Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Wartech; Beni baskasına benzeten şahıs tanımıyorum: )
Wick ; Yazılarını sözlerini beğendiğim biridir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |