03 Ekim 2010, 23:38
|
#30 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Yeni tanıştık diyebilirim.Saygılı, efendi biri.Sohbetide seviyeli hoş.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Canım benim.. Seviyorum onu.Masum bir yüzü, temiz bir kalbi var.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ivy'imide çok seviyorum.Oda temiz kalplidir.Dobradır,sözünü esirgemez.Sevilecek bir yapıya(davranışlara) sahiptir.Dost,arkadaş,kardeştir benim için.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sempatik. Kıpır kıpır.Içi içine sığmayan biri. Sevilir bir kişiliğe sahip.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o tam bir dost. arkadaş ve kardeş. iyi günde kötü günde her daim yanında olunacak/olacak biri.Çok düşüncelidir gerek sevdiklerine gerekse sevmediklerine.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Semih.. Epey ciddi kişiliğe sahip. Olgun biri. Mantıkçı diyebilirim onun için, iyidir kendisi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dobra bir kişilik daha. severim onuda,iyidir; iyi & kötü nerde nasıl davranacağını bilir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ IF'in sagocusu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. pek sessiz.. ama sanırım arkadaşlarına karşı öyle değil. sıcakkanlı biri sevilen biri. |
| |