Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2010, 23:38   #30
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Yeni tanıştık diyebilirim.Saygılı, efendi biri.Sohbetide seviyeli hoş.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Canım benim.. Seviyorum onu.Masum bir yüzü, temiz bir kalbi var.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ivy'imide çok seviyorum.Oda temiz kalplidir.Dobradır,sözünü esirgemez.Sevilecek bir yapıya(davranışlara) sahiptir.Dost,arkadaş,kardeştir benim için.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sempatik. Kıpır kıpır.Içi içine sığmayan biri. Sevilir bir kişiliğe sahip.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o tam bir dost. arkadaş ve kardeş. iyi günde kötü günde her daim yanında olunacak/olacak biri.Çok düşüncelidir gerek sevdiklerine gerekse sevmediklerine.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Semih.. Epey ciddi kişiliğe sahip. Olgun biri. Mantıkçı diyebilirim onun için, iyidir kendisi.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dobra bir kişilik daha. severim onuda,iyidir; iyi & kötü nerde nasıl davranacağını bilir.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ IF'in sagocusu.
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    pek sessiz.. ama sanırım arkadaşlarına karşı öyle değil. sıcakkanlı biri sevilen biri.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver