Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2010, 22:12   #418
BraweheaRt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü

Cevaplama geregi duydum Aslında Jeka tarafından sorunun bir kısmı yanıtlandı. Ben ise bu durumun oluşumunda geçen mantıksal işlevi istiyorum.

Soruda ''t'' kipi ile spam'da ekli olan bir kelimeyi topicde kullanabildigimi ve bunu nasıl yapabildigim ve bu durumun nasıl mümkün oldugunu sordum.
Açıklıycak olursak; Öncelikle ''t'' kipi ile spam'da ekli olan bir kelimeyi topic olarak kullanabilmemiz için İrcop yada üzeri bir flag'a sahip olmalıyızki Spam'da muaf tutulsun. Ancak bu durum kullanılıcak olan topic komutuna göre degişir. Eger biz ''/topic #kanal topic'' Şekline komutu uygularsak spam'a takılıcakdır. Çünkü topici direkt olarak biz uyguladıgımızdan ve herhangi bir ayrıcalıgımız olmadıgından komut işlev görmiycekdir.
Ancak komutu bu şekilde degilde Chanserv üzerinde uygularsak ''/cs topic #kanal topic '' bu durumda işin rengi degişir. Çünkü bu şekilde kanal'a topici biz degil Chanserv uygulamış oluyor. Biz Chanserv'e yapmasını istedigimiz komutu yolluyoruz Chanserv'de bunu aynen topice uyguluyor tabiki Bir ircop flagına sahip yetkilinin Spam'dan etkilenmedigini düşünürsek Chanserv'in spamdan etkilenmesi gibi bir durum söz konusu olamadıgından istenilen komut aynı şekilde yerine getiriliyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver