Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ekim 2010, 15:06   #25
Hayal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sempatik, iyi biri, olduğu gibi, dostlarını hiçbir zaman satmaz bence.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simge'nin profilinden gördüm, yokmuş bu ara sanırım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayatında başarılar dilerim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Fazla söze gerek yok, dostumdur benim!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok temiz kalpli hissettiğim biri, Servet'le tanıştığımız için mutluyum.
Boş kişilerden değil, ağırbaşlı biri.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Onu dinlemek ve sohbet etmek güzel ama çok alıngan
Ayrıca; İyi bir yönetici.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Neşeli, sempatik ve temiz kalpli bir kişiliğe sahip.
Hep böyle kal..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sessiz, sakin, ağır tavırları var. Kişiliği güzel.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Onunla sohbet etmek hoş, Değer verdiklerimden.
Esprili
Sessizlik abidesi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Karakterimiz benziyor. Kimse kendisine bulaşmadığı sürece, kendisinin hiçbirşey yapmayacağına emin olduklarımdan. Onun dışında, sessiz, sakin ve hanım hanımcık. Hep böyle temiz kal canım.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Şu ara fırtınalar kopsa da aramızda, benim için farklı bir yerde, farklı bir değerdedir herkesten, kendi de bilir. Umarım iyidir..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Uzun bir aradan sonra onu forumda görmek, bana çok mutluluk verdi.
Kırmayıp geldi ve bir çok kişiyi de mutlu etti, gördüğüm kadarı ile. Umarım gitmez bir daha..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver