|
Alıntı: |
Haber Yorum ; Hanefi avcı bir kitap cıkardı cogumuz oh dedik üstü örtülen şeyler ortaya cıkacak diye sevindik. Cogumuz hanefi avcıya teşekkür edip onu her yerde övdük neredeyse. Bir çogumuz onu eski cemaatci sandık ve onun cemaatin hatalarını ortaya cıkarmasını taktir ettik. Ama gelin görünki işler değişti şimdi. Hanefi Avcı sadece 2 kişinin bildigi telefom hattım dinleniyor dedi. Peki bu hat neden/nasıl dinleniyordu ? Bu kitap ilk cıktıgı zamanda soruldu bu soru ve bugunlerde bu sorunun cevabı ortaya cıkmış gibi. Hanefi Avcının kullandıgı ve sadece 2 kişinin bildigi telefon hattının sahibi Devrimci Karargah örgütüne mensup bir serefsizinmiş. Peki kim bu serefsizler ? Ülkeyi kaos'a sokmaya calışan ve asker/polis/vatandaş'a saldırıda bulunanlar. Hatırlarsınız bu serefsizler gecmiş senelerde Bir Baş Komiser'i şehit etmişlerdi bostancıda. Peki şimdi ne olacak cok merak ediyorum. Hanefi Avcı Eski Cemaatcimi ? Yoksa Aktif Devrimci Karargah örgütü üyesimi ? Benim Şahsi kanaatim şudur ; Bu Kitabı yazmakla bir yerde iyi yaptı cünkü üstü örtülü şeyleri göz önüne serdi ama Bu insanlarla bir bagının bulunması yaptıgı tüm iyi şeyleri bir anda sildi. Ülkesini seven bir insan bu serefsiz örgütcülerle bir arada BULUNMAZ...
|
Farklı bir konuda yazmıştım bu yorumu. Yineliyeyim ; Hanefi Avcı kitabı yazdı güzel ama bu kitabın gerek zamanlaması gerekse ardından gelen olaylar silsilesi Hanefi Avcının bu işte Bireysel değilde daha cok Emirsel veya Ricasal bir şekilde çalıştıgı aşikar.Hanefi Avcıya bu kitabı yazdıran güçler Hanefi Avcıyı içeri aldıran güçlerdir bence. Amaçları Ülke içi düzeni bozmak ve insanları birbirlerine düşürmektir. Bu apaçık ortadadır. Şayet benim dedigim dogru ise Hanefi Avcı kendi kendine yazık etmiş Ha eger benim düşüncem yanlışsa Bu ülkede haala birileri gerçekleri halka göstermemek için elinden geleni yapıyorlar..