28 Eylül 2010, 20:31
|
#17 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok iyi Birisi. onunla Karşılaştığım için Kendimi çok şanslı hissediyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : O Beni Tanıyor, Ben onu Tanımıyorum. ama çok iyi niyetli. iyiki Var.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bu alemde Kendime Örnek Aldığım Tek insan. Adam Gibi Adam.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışma Fırsatımız olmadı Ustamla, Umarım tanısırız Birgün.
- fener1907 : Tanışamadık ama Kendisi Benim gibi Fanatik Bir Fbli
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İF'de En iyi Anlastıgım kişi. Kendisi Gitti ama Yenide Olsa Güzel bi Dostluk Bıraktı Bende
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- N999 : Zaman içerisinde Forumlarda Aktif olan birisi.
- Semih :Tanışamadık, Ama İfde ismini çok duydugum bir kardeşim. tanısırız umarım
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hakkında Hep iyi Şeyler Duydum. Forumda Onlinesi Çok ii olan Birisi.
- via : Tanımıyorum
|
| |