Cevap: İçini dök!
Hatırlıyormusun Bunları - Ben Kerim Tekin - Kara Gözlüm Şarkısını dinlerken hatırladım. Benimle.. Herşeye Rağmen mutluluğa Dair Bazı şeyleri. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Yüzünün Tebessüm Ettiği Günleri. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Utanarak ilk telefonda sesimi duyduğun günü. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Tatlı Şeytanlıklarını. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Ağladığın ve Ağladığım günleri. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Pis Pis Gülmelerini , Gülmelerimi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Sevgi Öpücüklerimizi.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Mutsuz Olduğumuz Günleri. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Mutlu Olduğumuz Günleri. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. > Ama Herşeye Rağmen Bu Kalbin Seni Sevdiği Günleri. Neyse - Sen biliyorsun herzaman doğruları saygı duyarım gözümden düşen damlalar ile şuan sözlerime düşüncelerime Noktayı koyuyorum.. Döktüm içimi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |