26 Eylül 2010, 16:19
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Gitme Vakti ( ExeL Kaçar ) *
| Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | En büyük hatamızdır zaten yaşadıklarımıza günah keçisi aradığımız zaman tek bir noktaya odaklanmamız. Bana sorarsan interneti değil, forum ve irc işlerini bırakman gerekir senin. Yanlış anlama ha? En çok ben sevinirim bu ortamlardan elini ayağını çeken olduğu zaman. Bunu her zaman da dile getirmişimdir. Reel sorunlarına internette fazla vakit geçirmen etki ediyorsa birşey diyemem ama bahsettiğin gibi bela veya sıkıntı açabilecek kadar da olduğunu sanmıyorum. O yüzden bazı şeyleri dengelemek lazım. Kökünden koparıp atmak yerine, buraya böyle bir konuyu açmayıp sessizce uzaklaşmak ve eski dostlarını ara sıra ziyarete gelmek düşüncesi daha yakışık alabilirdi. Dağ senin, ferman senin. Hayatında başarılar dilerim kardeşim... | Düşünmedim değil Noyan, seni de cok iyi anlıyorum. Fakat yakın zamanda yurt dışına çıkacagım, aylardır gündem de olan bir konu bu hayatımdaki, ama işlemler onay almadıgından ve bayram nedeniyle bir süreliğine ilgili yerlerin tatil de olmaları geciktirdi. Bir arkadasımın yardımı ile hallettik ve yakın zamanda gidecegim. O dediğini yapıyordum zaten, yani ara da bir arkadaslarımı ziyaret etmek amacı ile giriyordum. Bunu sende biliyorsun defalarca konustuk. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Açıklayamadıgım konular var bu yüzden de uzaktan(sizlere göre) basit bişeymiş gibi geliyor. Ondan dolayı arkadaslarıma tepki vermiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Böyle bir konu açmamın sebebi 2 yıldan bu yana bu forumda aktif oldugum kadar kendi forumumda bile aktif olmayışım ve sevdiğim arkadaslarım/dostlarım'ın burada oldukları içindir. |
| |