Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:
"Topuklu ayakkabı sana çok yakışıyor" dedi ..Tam teşekkür edecektim ,,"Ama hani şu panayırlarda uzun sopalarla yürüyen palyaçolar var ya ,,aynı onlar gibi yürüyorsun" diye ekledi ..Topuklularla koşabilsem kovalayacaktım ama ..
Ne beraber geçirilen yıllar ,,ne yaşananlar ,,boşanırken insana en çok vazgeçilmek koyuyor ..Birinin senden vazgeçmesi ve hayatına devam etmesi ..
"Venedik'te bir kayıkta evlenelim" diyen adam değil de ,,bana ışın kılıcı ((!!)) hediye eden adam kafama takıldı ya ,,benden bir cacık olmaz anacım !!
E-posta ile düğüne davet eden arkadaşıma çeyrek altının resmini mail'a ekleyip cevap yolladım ..Pişman değilim, gene yaparım ..
"Tam 5 yıldır birlikteyiz aşkım !!" diyorum tüm şirinliğimle ,,"Olsun aşkım ,,bir 5 yıl daha birlikte olabiliriz ,,sıkılmadım ben" diyor ..Magmalar ya beni alın ya da bu kurbağa suratlı sevgilimi !!
Ekmek almaya diye çıkıp 36 sene eve gelmeyenler gibi ,,öğle tatili diye çıkıp emekli olana kadar şirkete dönmeyesim var ..
Resmi evraklardan ,,üye olduğum sitelerden ,,kimliklerimden ..Soyadını soyadımın yanından yavaş yavaş siliyorum da ne gözümdeki yaşı ,,ne kalbimdeki sızıyı ne de yıllar süren aldatılmışlığımı silemiyorum ..
Kimsesizlik ; bilmediğiniz bir şehirde, evliliğinizin birinci ayında kocanızdan yediğiniz ikinci dayaktan sonra dışarı fırlayıp da sığınacak bir yer bulamamakmış ..
Sekiz aylık hamile haliyle bile kocasından bayılana kadar yediği dayaklara dayanamadığı için en sonunda ailesinin de desteğini alarak ; evliliğini sonlandırmasına çok az bir zaman kala ,,o ciğeri beş para etmez koca denecek adama geri döndüğü için arkadaşıma ''Bu saatten sonra yapılanlar sana müstahak'' dememek için kendimi zor tutuyorum .. |