Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2010, 01:26   #2
BlueStar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: away cevap botu

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:dialog:avaydlg:sclick:3: { if (%away == $null) { set %away $did(2) away $did(2) set %nick $nick set %awayn %nick $+ $did(5) nick %awayn } elseif (%away !== $null) { echo -a 4* Zaten Away sınız } } on 1:dialog:avaydlg:sclick:7: { if (%away == $null) { echo -a 4* Zaten Away değilsiniz? } elseif (%away != $null) { unset %away away nick %nick }

bu kodu altına ekle not: seslenme olayını bilmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Açıklama
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:dialog:avaydlg:sclick:3: { 3 nnumaralı buton a tıkladıgında if (%away == $null) { adını bilmiorum :) veriables de %away kaydı yoksa set %away $did(2) 2 numaralı pencereye yazdıgın yazıyı %away kaydı olarak al away $did(2) /away mesajınız ( mesajınız yerine 2 numaralı pencereye yazdıgın yazıyı kullan set %nick $nick şu anki nick imi veriabese kaydet set %awayn %nick $+ $did(5) 5 numaralı pencereye yani nick e eklenecek bölümle beraber nick i kaydet nick %awayn away nick i olarak kaydettiğin nick e gec } elseif (%away !== $null) { eğer veriables de %away kaydı varsa echo -a 4* Zaten Away sınız bu mesajı aktif ekrana yolla } } on 1:dialog:avaydlg:sclick:7: { 7 numaralı button a tıkladıgımda if (%away == $null) { veriables de %away kaydı yoksa echo -a 4* Zaten Away değilsiniz? aktif ekrana bu mesajı yolla } elseif (%away != $null) { veriables de %away kaydı varsa unset %away %away kaydını kaldır ( tekrar away olurken lazım olcak :) ) away awaydan çık nick %nick awaydan önceki kaydettiğim nick e geri dön }

upuzun zamandır bende girmiyodum baya unuttum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hatırladıgım kodlar dahilinde şimdilik elimden bu kadarı geldi

not: bazı yerleri fazladan yazdım bazı yerleri değişebilecek sekilde yazdım cou yerine kendine göre ekleme yababilirsin

işin mantıgını öğrendinmi gerisi zaten cocuk oyuncagı

işin mantıgı mirc in lisanıyla onunla konusmak gibi önce kafanda konusma metnini düşün nasıl ikna ederim diye düsün resmi bi dile dök sonra kodlara dök bu kadar oldu bitti :

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver