Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2010, 23:04   #15
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok güzel bir kişiliğe sahip... Neşe kaynağı. seviyorum seni
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Neşe dolu içi içine sığmayan sevdiğim arkadaşım..
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Abim o benim koruyucum
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hazır cevap. Kendini çok güzel ifade edebilen + sevdiğim konularını yorumlarını takip ettiğim biri..
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çok düşünceli, kibar, sağlam karakterli.. Yeri bende apayrı arkadaşım
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Neşeli, eğlence sever mod arkadaş
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Afet o
    Severim. Delikanlı kız modeli dedikleri im olsa gerek
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hanım hanımcık cimcime.. Akıllı zeki ne istediğini ne yaptığını bilen değerlilerim arasında...
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : O anlatılmaz tanımak lazım
    Beni güldürebilen Verdiği sözü tutan delikanlı arkadaşım
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Severim keratayı
    Espiritüel kişiliğine hayranım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver