Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2010, 10:53   #67
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:

Kız kardeşim telefonda çocuklarına akvaryum aldığından çocukların balıkları çok sevdiğinden bahsetti ..Telefonu kapattıktan sonra 4 yaşındaki oğluma ,,"Ben de sana balık alayım mı ??" diye sordum ,,oğlumun cevabı ; "Hayır baba ,,ben patlıcan kebabı istiyorum" oldu ..Antepli işte ..

Birinci kattaki evimizde yaşanan hırsızlık olayı üzerine gelen polisler ,,parmak izi falan aldıktan hemen sonra mutfak balkonumuzun altından geçen doğalgaz borusunun yerden yüksekliğini ölçmeye başlayınca dayanamayıp neden ölçtüklerini sordum ..Neymiş efendim ; o doğalgaz borusu hırsızın eve girmesini kolaylaştırdığı için -eğer yakalanabilirse- hırsız için hafifletici sebep olabilirmiş ..Nasrettin Hoca haklı galiba ..Hırsızın hiç suçu yok ..Suç mutfak balkonunun hemen altından doğalgaz borusu geçen bir evde oturup ,,hırsıza "Gel bizim eve gir ((!!))" diyen bizde ..

"Bugün yağmur yağacak ,,havaya bak ne görüyorsun ??" dedim .."Perdeyi .." dedi ..Vazgeçtik buluşmaktan ,,bu zeka beni fazla yorar ..

Hadi mektup yazıyorsun ,,niye o kadar açık niyet mektubu yazıyorsun ??Hadi yazdın diyelim ,,niye onu saatli bomba gibi ortalıkta bırakıyorsun ??E bıraktın diyelim ,,niye baban mektubu okuyunca ''Ben onu kız arkadaşıma yazdım'' diyorsun ??Madem dedin ,,baban sana ''Kızım sen lezbiyen misin ??'' diye sorunca niye şaşırıyorsun a aptal kafam ..Adam daha ne düşünecekti ki ..

Evimizde fare var ..Kedim ondan korkuyor ,,köpeğim ilgilenmiyor ,,ben de kıyamıyorum ..Sanırım bir evcil hayvanım daha oldu ..

Düğünümde öyle çok sıkılmıştım ki düğün süresince o gün yanımda olamayan arkadaşımla mesajlaşmıştım ..Ciddi anlamda katıldığım en sıkıcı düğün kendiminkiydi !!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver