Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü
| RedMaxima Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | IRC bağlantısı kurarken eş zamanlı işlev görecek bi komut uygulaman gerekmektedir. Cevap ; /Server irc.mIRCTurk.com /Nickserv Identify Şifre Açıklama ; Cevap kısmında yazan komutu eksiksiz şekilde uygulandığı takdirde bağlantı ve nick şifre girme işlemi eş zamanlı olarak işlev görecektir. Akabinde ise kill seçeneğini immed'den quick'e çevirebilirsiniz. Ayrıca soruda verilen komutun son kısmında yazan '' On '' gerekli değildir. Zaten Immed bi aktiflik komutudur '' On '' yazsanızda yazmasanızda fark etmez. Tecürebeli birisin Burak kardeşim bu ayrıntılara dikkat et açığını arayan çoktur eminim.
Detaya Girmedim Konuda Kafasına Takılan Detay Isteyen Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilirler.
| İyi güzel çok hoş konuşuyosunda, ben verdiğim bütün komutları virgülüne kadar veririm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. on/off seçeneği olan bir özellik sonuçta bu. O yüzden on şeklinde verdim. |