Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:
zavallıdarcy, Kadın , 37 , İstanbul Sütlü Nuriye
Oğluma süt verdiğim dönemde iş için yurtdışına gitmek zorunda kaldım. Hem sütler boşa gitmesin, hem de azalmasın diye tam donanımlı bir şekilde gittim. Fakat uçak rötar yaptığından 10 küsur saatte otelde olabildim. Bu sürede sütü sağamadığım için gögüslerim o kadar şişti ki, bir süre sonra akmaya başladı. O gece sabaha kadar oturup süt sağmıştım. Fakat sağılan sütleri otelin derin dondurucusunda koyup dönüşte de buz küpleri vs. ile koruyarak oğluma getirmem gerekiyordu. Gecenin bir yarısı resepsiyona inip kem küm ederek durumumu anlattım. Elimde süt poşetleri ve kıpkırmızı bir suratla. Resepsiyondaki kız bunu yapamayacağını söyleyince kendimi tutamayıp ağlamaya başladım. Elimde sütler odama çıkmıştım ki, kapı çalındı. Otel müdürü gelmişti. Binbir özür dileyerek sütleri aldı, üstelik beni de hiçbir şekilde bozulmadan bebeğime götürmem için ne gerekiyorsa yapacağını söyleyerek çok rahatlattı. Otelden ayrılırken benim için altından daha değerli olan litrelerce sütü, özel soğuk tutan bir çanta içinde bir sürü buzla bana verdiler. Kendimi hiç bu kadar insan yerine konulmuş hissetmemiştim. |