Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2010, 15:56   #65
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:

Dolmuş tıklım tıklım ,,iftar trafiği ..Önümde ; hani derler ya çirkin kadın yoktur diye ,,bu tezi çoktan çürütmüş bir kadın ..Kalabalıkta rahatsız olmasın diye arkamı da kadına dönmüşüm üstelik ..Demez mi "Ay ne elleyip duruyorsun be !!" diye ..Zaten açlık başıma vurmuş ,,yanımdaki pala bıyıklı adamı gösterip "Seni elleyeceğime bu herifi ellerim daha iyi !!" dedim mi ??Dedim ..Dolmuş şen kahkahalarla inlerken ,,o an hesap edemediğim bir şeyi farkettim ki ; 'o herifin tercihleri ' ..Zira dolmuştan inene kadar pis pis sırıtmasını ve bıyıklarını burmasını başka bir şeye yoramıyorum .. dlsfkgmvlmzçzxçöcvm

Yaşı 30 olsa da aklı 15 yaşında kalan kadın kuaförü kuzenim ,,pilot olmaya karar verdi ..Kararını büyük kuzenime açıkladığında ,,büyük olan yanında duran bira şişesini kaldırıp biraz baktıktan sonra birkaç yudum aldı ve "Oğlum ben zaten pilotum .." deyip şişeyi ona uzatarak sessizce televizyon izlemeye devam etti ..Galiba daha mantıklı bir cevabı ben veremezdim ..

Kalp ameliyatından sonra huyu suyu yüzde yüz değişen ,,her söyleneni tersinden anlayan ,,olur olmadık her şeye muhalefet eden anneme babamdan gelen süper yorum : "Hanım ,,Baykal seni tanısaydı kendinden utanırdı .."

Annemin ,,trafikte ışık gözetmeden hızla ilerleyen babam hakkındaki yorumu : "Boğa burcu değil mi ,,kırmızıyı görünce dayanamıyor .."

Eski kadınlar kocalarından bahsederken 'evimin direği' derlerdi ..Evlenince çözdüm bu direk meselesini ..Odundan mamul yontulmamış kalaslara direk deniyor ya da en azından bizim evdeki direkt bu tanıma uyuyor .. ((Muhahaha sdmöfndsfg))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver