Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2010, 21:51   #6
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Askerlik 9 aya iniyor

CaqLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Şu ßölümü anlamadım :/ Onlarda mı 9 ay yapmış olucak ama olmadı yaaaaaaaaa Sevqilim kısa dönem yapıcaktı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Maddede diyor ki;

"Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.

Yasa kabul edilirse askerlik süresi sabit olarak 9 ay olacaktır.

Normal kısa dönem 6 ay yapıp teskere alırken, almayıp herkes gibi 9 olarak askerlik yapacak.

Bekleyen ay değil yılda bekler, yeterki iste CaqLa Allah kavuştursun bir an önce anasına babasına ve sana.. Hayırlı teskereler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat