Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2010, 21:32   #63
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:

"Abla sence bir erkek zaman istiyorsa ne demek istemiştir ??" diye sordu .."Sıraya koymuştur seni" dedim ..Küstü ..

Kardeşimle kabir azabı hakkında konuşuyoruz ..''Bende klostrofobi var ,,ne yapacağım ??'' diyor kardeşim ..Sobetimize kulak kabartmış babamdan cevap gecikmiyor : ''Rica edersin ,,ifadeni dışarıda alırlar ..'' asdöfmnkdng

Yıllarca hasta yatağında yatalak olarak baktığı babaannem öldükten birkaç ay sonra rahmetlik dedem ,,"Her namazdan sonra Allah'a yalvarıyorum ,,bir kere rüyamda göreyim diye ama göstermiyor .." diyerek hüngür hüngür ağlamıştı ..Küçücük çocuktum ,,dedemi ilk ve son kez ağlarken görmüştüm ..Şimdi kimse bana ,,ismini aşk taktıkları zamane zibidiklerinden bahsetmesin !!Ben gerçek aşkı o yaşımda tanıdım ..

Vakti zamanında beni aldattığın kızın sana büyü yaptığını farkettik mi ??Farkettik ..Büyü bozar dediler diye musalla taşının altından da emekleyerek geçtik ..Kapı eşiğine idrar döktük ..Bunların hepsini yaptık ,,hem de beraber ..Ama ben bununla kalmadım canım sevgilim ..İçeceğin bütün su şişelerinin içerisine belli olmayacak kadar idrar döktüm ,,özenle dolaba dizdim ..Tabi sonra yaptığımı unutup seninle beraber suları ben de içtim ..Büyüyü bozdum mu emin değilim ,,tek bildiğim ruhumun sarışın olduğu ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver