Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:
Karımla anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik ..Dilekçeyi yazacağız ya ,,sordum boşanmak için sebep ne yazayım diye ..Benimle ilgili bir sebep bulamadı ..Bulunca boşanacağız ..Bekliyoruz bakalım ..
Kadınların bir erkekte maddi güç aramalarını hiç yadırgamıyorum ..Bunu yadırgayan ve gurur meselesi yapan ya da aşağılık kompleksine girip kadınlara karşı agresif tepkiler verenleri de haksız buluyorum ..Biz bir kadında güzel bir yüz ,,sıkı bir vücut ,,alımlı bir görüntü ,,bakımlı bir beden ararken kabahat olmuyor da ,,onlar bizde maddiyat aramış ,,çok mu ??
Abim ,,babamdan para almaya çalışıyor ,,babamsa vermemekte kararlı ..Abim isyan ediyor "Kız arkadaşımla buluşacaktım ,,buluşamayacağım senin yüzünden !!" diye ..Babamdan cevap geliyor : "Benim bildiğim parayla buluşulanlara kız arkadaş denmiyor ya neyse .."
Kocam ,,"Bana niye çiçek almıyorsun ??" baskılarımdan sonra ,,bir gün elinde bir demet yeşil fesleğen ,,bir gün çiçekleri açmış kekik ve dün de nane getirdi ..Kurutuyorum bakalım ,,bir gün başına ufalayıvereceğim ..!! Yıh yıh sdmögndkmg
Marketin karşısındaki fırına pide almak için gidiyoruz ,,tam caddeden karşıya geçerken trafik bir anda karışıyor ,,kuzenim ve ben yolun ortasında kalıyoruz ..O sırada marketin önünde olan trafik polisi abimizden bizleri magmanın en sıcak yerine yollayan anons geliyor : ''Kızlar ,,siz geçin ,,ben arkanızdan bakıyorum'' ..Baktı sağolsun .. ((Yurdum polisi her zaman arkamızdadır sdmönfskdg)) |