Konu: CASUS Kod
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2010, 14:38   #5
L4roXyL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CASUS Kod

Böyle bir kod yazmak şahsen benim 15 dakikamı alır veya almaz -ki- senin yazdığın koddan emin ol çok daha hızlı, kısa ve işlevsel olur. Lakin böyle bir kod neden yazılsın? Ne maksatla paylaşılsın? Çok övünmüşsün yazdığın kod ile (sanki yeni bir proje babında) ama tekrar söylüyorum basit ve sıradan birşey bu. Kimse bu fikrimi çalmasın demişsin, ortada bir fikir yokki çalınsın. Eminim ve muhakkak bu mesajıma sitemkar, bilmiş ve kızmış bir cevap yazmak isteyeceksin. Bu mesajımı okuduktan sonra beni yanıltmak için yazmaktan vazgeçeceksin. Veya bu görüşümü de yıkmak için çekinmeden "lap" diye yapıştıracaksın cevabını. Ama bu tür şeylere gerek yok. Ki zaten tam 8 aydır bu işlerden uzaktayım(askerlik sebebi ile) gelip gördüğüm koca bir sıfır. Nerede bıraktıysam, mIRC orada sayıyor. İşi bilen kişilerde elini çekmişler bu işten. Ki geri çekilmekte yeterince haklılar bence. Bize bu işi bırakanlar bizden umduklarını fazlasıyla buldular ve sevindiler. Ama ne yazıkki biz bu işi ilerletecek kişiler bulamadık. Neyse bu şekilde kodlar yazmaya, sıradanlığa ve basitciliğe devam edin.

Böyle bir kod ile uğraşacağına otur, mIRC-in yeni sürümünü incele. Emin ol yeni eklenen ve çığır niteliğindeki değişiklikler eğer gerçekten bu iş ile uğraşmaktan zevk alıyorsan sana daha çok haz verecektir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver