Cevap: IRCdaemon/Services Soru-Cevap Bölümü
| Radows Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Soru: ABC kanalı, 10 tane usere sahip. Kanalı "+m" moduna aldım ve prefix sahibi olmayan kullanıcılar konuşamıyor. Sonra bi işlem uyguladım, "+m" modunda olan kanala hiç bir prefixi olmayan bi kullanıcı girdi ve "selam" yazdı. [07:50:55] <IRC> Ahanzi: selam bu bilgi bize ulaştı. - "+m" modunda ve hiç bir prefix'e sahip olmayan kullanıcının yazdığı selam bize nasıl ulaştı ve ne uygulamışım ki, bu işlem gerçekleşmiş? Cevap: '' /mode #kanal +u '' komutunu uyguladıgımızda, dediğiniz şekilde bize bilgi ulaşır. Eğer cevabım doğruysa sorum şu şekildedir; SORU: Nickime memo gönderildiğinde sadece; Irc'e girer girmez ve away'den döner dönmez, uyarı almak istiyorum.Bunu hangi komutla yapabilirim? | Cevap => /memoserv set notify logon Soru : #YARDIM kanalı #HELP kanalına linklidir. YARDIM kanalında hiç bir yetkiye sahip olmadığım gibi, hiç bir flagada sahip değilim. Hem #YARDIM hemde #help kanalına giriş yapabiliyorum sebep(ler) nedir? NOT ; "/chanserv set #YARDIM mlock +lL 1 #Help" komutu ile linklenmiştir, kimsenin aklında soru işareti kalmasın.
Konu OLderman tarafından (09 Eylül 2010 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.
|