Aşık Ol Ölürken Yüzün Gülsün..
Birdenbire yarım bırakıp sözü
Gölgelerin ardına saklanıyorsun Bir cümlesi kalmıştı dudaklarımın Yarın ben başkayım Kendimi yoruyorum Ama ben aradığımı bulamıyorum ki Sana resmini çizeyim /sözler tamamlanmadıkça Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. uykular kaçacak yataklardan/ Aklım varsa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aklıma sığınayım Yağdırdığın bombalardan kurtulayım /en doğrusu açık denizlerde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. fırtınaya tutulmak/ Ahlakın odalarında devinmekten yorulduğum yerden Kaynağını buldu özgürlük İlk baraja kadar akacağım Bana kötülük Akışımı kesmektir Sana kötülük Ey sevgiyi özleyen şaşkın kız Bu akıntıya kapılıp gitmektir sanıyorsun ama Ben denize ulaşanım / merak etmeyene şaşarım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. son noktasını her şeyin/ Vaadi yok aşkın Hangi söze kanarak dünyaya geldin ki? Ölüm için mi? Aşık ol Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ölürken yüzün gülsün…. Oğuzkan Bölükbaşı |