Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2010, 06:38   #54
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her türlü ALINTI itiraflar buraya.. (:

On bir yaşındaki oğlum babasına ,,ileride kıllı bir erkek olmaktan çok korktuğunu söylüyor ..Kocam da "Ne var kıllı olmakta oğlum ,,benim de çok kılım var .." diyerek endişesinin gereksiz olduğunu vurgulamaya çalışırken oğlumdan gelen cevap : "Baba kusura bakma ama senin kılın değil kürkün var !!"

Sen benim önümde ablama gereksiz bir konu yüzünden öyle bağırmasaydın ,,ben de senin içeceğin çaya tarçın yerine bir çay kaşığı dolusu karabiber atmazdım ..Baldız baldan tatlı olabilir ama gerektiğinde biber gibi yakarım ..Umarım bu sana iyi bir ders olmuştur sevgili enişteciğim !!

Ne kadar yalnız olduğumu bütün gün aç ve susuz bıraktığım muhabbet kuşumu iftar masasına getirip birlikte oruç açarken anladım ..

Geceleri neden kötü uyuduğumu düşünüyordum hep ..Dün yastıkları yıkamak için çamaşır makinesine atarken gördüm yastığa dikilmiş olan ,,eski karımın hediyesi üç tane muskayı ve kurumuş tavuk ayağını ..İnsafsız cadı !!

Bugüne kadar hiçbir işinde torpile başvurmayan annemin ,,mahşerde şehitlerin şefaat edeceğini duyunca verdiği tepki : "Dedem şehit ,,bizi aldırır .."

Lisedeki erkek arkadaşım ,,resmi bayramlarda stad kenarlarında soğuk su satıp ek para kazanırdı ..Üniversitedeki erkek arkadaşım, ödev yapıp ek para kazanırdı ..Şu an erkek arkadaşım ticaretle uğraşıyor ve iyi de para kazanıyor ancak ailem benden sırtını devlete yaslamış bir memurla evlenmemi bekliyor ..Portfolyomu inceleyin diyemiyorum tabi !!

Bugüne kadar radyoda aşkını depreştiren şarkıyı duyunca gözlerini kapatıp hayale dalan ve bariyerlere çarpan birini hiç tanımamıştım ..Keşke hiç tanımasaydım ..Aşk olsun Sezen !!Beni d ,, arabayı da perişan ettin .. ((Bu arkadaşa Sezen Aksu'dan "Perişanım şimdi mutlu oldun mu ??" şarkısını yolluyoruz ..))

Ben oruçluyum ,,karım değil ..Trafikte ilerlerken trafik magandalarına orucum bozulmasın diye küfürleri karım ediyor ..

Bugün ara sokaktaki bir fotoğrafçı dükkanının camındaki ilanı aktarıyorum : "Facebook için profil resmi çekilir .."

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan