Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2010, 20:29   #1
aLL-Star
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
3 saniyede girişyapan 3 proxye ban

cashmare Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
S.a arkadaşlar bir sorum olacaktı
Elimde güzel bi proxy koruması var korumayı açtıgım zaman
if $istok(81 85 88 80 78 195,%re,32) == $false {
burada belirtilen iplerle başlayan ipler harici hiçbir ipi sunujcuya sokmuyor
Şimdi buraya kadar güzel fakat sunucum yurt dışı girişlerine açık oldugundan bu korumayı sürekli on modunda tutamıyorum
Bu bakımdan koruma botuma bu korumayı on yapmak için tetikliycek birşey gerekiyor
Şimdi buraya kadar umarım anlaşılmıştır..
Gelelim soruma
Koruma botumun bu proxy korumayı tetikliyip on yapması için şöyle birşey gerekiyor
mesela 5 saniye içerisinde 4 tane yabancı ip girişinde. yabancı ip girişinden kastım if $istok(81 85 88 80 78 195,%re,32) == $false { bu iplerle başlayan ipler harici Kısaca Tr ipleri harici 5 saniye içerisinde
4 tane tr harici ip girdiginde bu proxy Korumam on moduna geçsin
mesela elimde şöyle bi remote var

on *:snotice:*client connecting*:{
var %µ = $+(%,flood.,$left($gettok($10,2,64),-1))
inc $(%µ,1)
if (!$timer($gettok(%µ,1,37))) { $+(.timer,$gettok(%µ,1,37)) 1 5 unset $(%µ,1) }
if ($(%µ,2) >= 5) { unset $(%µ,1) | zline $9 : 1Agresif Giriş Çıkış Tespit Edilmiştir..[Z-Lined]12By4Security | /proxy on }
}

bu remotenin sonuna şöyle birşey getircem ama bu remotede 5 saniyede giren bütün agresif girişleri atıyor benim kısaca istedigim 5 saniyede giren sadece yurt dışı ipleri başka bi deyişle yukarda belirttigim ipler harici giren iplerde tetiklesin..
Şimdiden teşekkürler.

Biri daha önce denemiş ama cvplanmmaış
Ben buna benzer bir kod arıyorum 3 saniyede 3 proxy girişi olursa üçünede ban atsın Böyle bir şey yapılabilir mi yada fikri olan var mı ?

tabi öncesinde proxy i tanıyabilmesi lazım eğer böyle bi kod oluşturlabilirse kapalı olan proxy koruması da devreye sokulmuş olcaktır.ve genel proxy saldırılarına Yuzde yuz çözüm olur user kaybına karşı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet