Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2010, 01:20   #7
Joop
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mirc bot ban açma

FenomeNs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen herkezin atmış olduğu zlineyi kanala mesaj olarak yansıtmak istiyorsun öyle söylesene
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

O zaman zline snotice'si gerekli. Bir numune nicke zline at statusta cıkan mesajı bana copy et. İstediğin kodu yazayım.

Verdiğin Kod'uda istiyordum Onun için Tşk Ederim. Onu Aldım Düzenledim. Birde Extradan adminlerinde attığı banları bot snoticeden okuyupServices kanalına yansıtsın

Spamdan Atılan Banlar:
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
-iRc.Sunucu.Com- *** G:Line added for
on Mon Aug 30 19:58:55 2010 GMT (from iRc.Sunucu.Com to expire at Tue Aug 31 19:58:55 2010 GMT: Kufur/Reklam ) - -iRc.Sunucu.Com- *** Notice -- Client exiting: busra (
) [User has been banned from Sunucu.Com ( Kufur/Reklam )

Mesela Nick Yasağından Atılan Banlar : Nickini Cexsit Yaparken Zline Yiyor
-iRc.Sunucu.Com- *** Z:Line added for
on Mon Aug 30 20:46:37 2010 GMT (from iRc.Sunucu.Com to expire at Tue Aug 31 20:46:37 2010 GMT: Yasak Nick: Cexsit ) -iRc.Sunucu.Com- *** Notice -- Client exiting: kaLpsiZ (
) [Z:lined (Yasak Nick: Cexsit )]

Buda Normal Admin Tarafından Atılan Ban:
-iRc.Sunucu.Com- *** Permanent G:Line added for
on Mon Aug 30 19:42:21 2010 GMT (from SakaryaLi!-@Root.Administator: ( Atildi. )) - [23:45] -iRc.Sunucu.Com- *** Notice -- Client exiting: KraL (
) [User has been permanently banned from Sunucu.Com ( Atildi.. )]

Umarım İstediğin Bunlardır, Yanlış anlamamışımdır

Konu Joop tarafından (31 Ağustos 2010 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver