Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2010, 00:44   #80
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sanırım acık şekilde yazamadım görüşmenin ne görüşmesi oldugunu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Görüşme Tanıtım görüşmesiydi. Bu zaten belliydi. Deniz Baykal zamanında referandum görüşmesi teklif edilmedi yanlış hatırlamıyorsam sende belirtmişsin zaten o ayrı bir mevzu ile alakalıydı. Kemal Kılıcdaroglu yönetimine teklif edildi ve Önder Sav'a takıldı. Yazılanlar cizilenler bu dogrultuda. Hayır demen normalde ben sana neden hayır diye sormadım sanırım veya dalgınlıktan ne sordugumu karıştırdım veya sen ne cevap verecegini karıştırdın.Ben olayları Normal seyrinde belirtiyorum boyut katsaydım burada daha farklı bir uslupla daha değişik şeyler katıp konuşurdum
Kuvvet ayrılıgı konusunda söylediklerine bir diyecegim yok o konuda haklısınızdır birşey diyemem. Bana cok bilmiş gibi görünmüyorsun veya boşda konuşuyorsun demiyorum. Birşeyler bilmek güzel birşey yalnız onu dogru ifade etmek dahada güzel birşey. Bilmek önemli değil Kelimelere dökmek önemli kısaca.

Yazdığım yazı tek sana cevap vermek için değil. Sana verdiğim cevabın dışındaki cevap başka soru soranlar ve karşılık verenler için bir cevaptı. Birilerinin yazısını parça parça alıp cevap vermeyi ve verilmesini sevmediğim için alıntı yapmadım. Ondan öncesinde ve sonrasında görüşme talebinde bulunulsaydı, görüşme gerçekleşirdi. Dikkatini çekerim, Kemal bey, görüşmeyi kabul ettikten 1-2 hafta sonra görüşme sağlandı? Aradaki zaman, sadece zaman geçirmek içindi. Yinede görüşürüz denildi ama talep olmadı. Neden tek taraf talep etmeli? Çünkü o paket tek bir partiden çıkmıştır. Uzlaşma sağlanmamıştır. Uzlaşma sağlamak zorundaydılar ama yinede uzlaşma olmadı...

Asimavi, bu dediğin kesinlikle doğru. Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir. Bunu Atatürk söylemiştir. Aynı zamanda bu Atatürk zamanında, Atatürk sayesinde bu sisteme geçilmiştir.

Bu güçler var diye egemenlik milletten gidiyor diye birşey diyemeyiz. Yanlış olur. Bu sistem düşündüğünün tam tersi milletin egemenliğini sağlamak için vardır. Teraziyi eşit kılmak için bağımsızlığın şart olması bu sebeptendir. Karıştırıyorsun sen. Egemenlik terazi eşit olduğu sürece milletindir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver