Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2010, 00:30   #79
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hiçbir şekilde görüşmeyiz denilen olay 1 yıl önce Deniz BAYKAL tarafından başka bir durum içindi. Maddelerin anlatıldığı görüşme oluyor ama danışma görüşmesi olmuyor? Tam olarak anlamadım?
Yani ben sana getirdiğim maddeleri tek tek anlatacam, senden görüş almayacam hemen kapıdan çıkıp gidecem? Hadi öyle olsun diyelim. Kemal KILIÇDAROĞLU görüşmenin hemen ardından çıkıp konuşmadı mı, tekrar görüşmek istenilirse biz görüşürüz diyerek?

Yapma glu, olayları boyutlandırmaya çalışıyorsun ama bu şekilde olmuyor. Bak ben neden hayır dediğimi kaç kere yazdım tekrarlayarak. Bizi bu endişeden kurtarabilecek bir garanti verebilir misin?

Kuvvetler ayrılığından bahsettim. Bu dediğim doğru değil mi onu söyle bari?

Öyle boş boş konuşmuyoruz. Herşeyi biliyoruzda demiyoruz. Ama bildiğimiz şeyleri burda açıklıyorsak ve size çok biliyormuşuz gibi görünüyorsa yapacak birşeyimiz yok bildiklerimizi anlatıyoruz.

Sanırım acık şekilde yazamadım görüşmenin ne görüşmesi oldugunu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Görüşme Tanıtım görüşmesiydi. Bu zaten belliydi. Deniz Baykal zamanında referandum görüşmesi teklif edilmedi yanlış hatırlamıyorsam sende belirtmişsin zaten o ayrı bir mevzu ile alakalıydı. Kemal Kılıcdaroglu yönetimine teklif edildi ve Önder Sav'a takıldı. Yazılanlar cizilenler bu dogrultuda. Hayır demen normalde ben sana neden hayır diye sormadım sanırım veya dalgınlıktan ne sordugumu karıştırdım veya sen ne cevap verecegini karıştırdın.Ben olayları Normal seyrinde belirtiyorum boyut katsaydım burada daha farklı bir uslupla daha değişik şeyler katıp konuşurdum
Kuvvet ayrılıgı konusunda söylediklerine bir diyecegim yok o konuda haklısınızdır birşey diyemem. Bana cok bilmiş gibi görünmüyorsun veya boşda konuşuyorsun demiyorum. Birşeyler bilmek güzel birşey yalnız onu dogru ifade etmek dahada güzel birşey. Bilmek önemli değil Kelimelere dökmek önemli kısaca.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver