Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?
| glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Senin dedigin görüşme Heşrey bittikten sonra olan görüşme değilmiydi ? Yada benmi yanlış anımsıyorum ? Hani AKP bas bas bagırdı Gelin görüşelim diye. CHP nedemişti ? Hiç bir şekilde görüşeyiz. MHPde aynı şekilde red etti. Senin dedigin görüşme Gectigimiz aylarda gercekleşti ve sadece Maddelerin anlatıldıgı bir görüşmeydi o danışma görüşmesi değildi..
| Hiçbir şekilde görüşmeyiz denilen olay 1 yıl önce Deniz BAYKAL tarafından başka bir durum içindi. Maddelerin anlatıldığı görüşme oluyor ama danışma görüşmesi olmuyor? Tam olarak anlamadım?
Yani ben sana getirdiğim maddeleri tek tek anlatacam, senden görüş almayacam hemen kapıdan çıkıp gidecem? Hadi öyle olsun diyelim. Kemal KILIÇDAROĞLU görüşmenin hemen ardından çıkıp konuşmadı mı, tekrar görüşmek istenilirse biz görüşürüz diyerek?
Yapma glu, olayları boyutlandırmaya çalışıyorsun ama bu şekilde olmuyor. Bak ben neden hayır dediğimi kaç kere yazdım tekrarlayarak. Bizi bu endişeden kurtarabilecek bir garanti verebilir misin?
Kuvvetler ayrılığından bahsettim. Bu dediğim doğru değil mi onu söyle bari?
Öyle boş boş konuşmuyoruz. Herşeyi biliyoruzda demiyoruz. Ama bildiğimiz şeyleri burda açıklıyorsak ve size çok biliyormuşuz gibi görünüyorsa yapacak birşeyimiz yok bildiklerimizi anlatıyoruz.
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |