Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?
Bizim karşı çıktığımız nokta o maddeler. Anlatıyoruz, öyle bir madde yok deniliyor veya buna benzer şeyler.
Kardeşim sizin tüm maddelerinize hayır diyen yok. Maddelerin çoğu anayasaya girmedende yapılır. Açın meclisi kanunla geçirelim deniliyor. Bu sefer onlar hayır diyor. Anlatamıyoruz diyecem ama başka nasıl açık bir şekilde anlatılır, anlam veremiyorum. Karşı çıktığım bu noktayı yok öyle birşey olmayacak deyip garantisini verebilirler mi? Verebilirlerse tamam diyecem ama bu kuvvetler ayrılığını bozar. Buna verecek cevap olmaz.
Çok tehlikeli bu maddenin geçmesi, yemin olsun dua ediyorum sabah akşam.. Bu madde geçmesin diye..
----------
| glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Peki öyleyse dedigin gibi Baykalın bıraktıgı yerden devam ettilerse neden Görüşmek istemediler ? Önceki postlarda Dedim bunu Bu Fake olmasın ? işin acıkcası baykallı dönemin görüşleri daha uzlaşıcıydı. Kemal Kılıcdarogluda uzlaşmayı seven bir insan ancak CHPde Baykaldan sonraki dönemde Gözle görülür bir şekilde Önder Sav kuralları işlemeye başladı. Ve Baykalın bıraktıgı yerin yakınından bile gecmediler. Halkın AKPye güven oyu vermesinden korktuklarından dolayı belki böyle bir yöntem izlemiş olabilirler. Bu cok normaldir.
| Görüşmediler mi? Başbakan, CHP, DSP gibi partilerle tek tek görüşmedi mi? MHP ve BDP'yi muhattap almamıştı hani? O zaman görüştüler, o maddeyi çıkartın denildi. Dinlemediler, gündemi farklı yere çektiler. Görüşmenin içeriğini başka şey olarak göstermeye çalıştılar..
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |