Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2010, 23:19   #64
Hayal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?

glu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Baykal güzel demiş evet. Ancak şu var CHPde sancılı bir dönem yaşandı ve bu dönemden cıktıktan sonra Baykal'a ve baykalcılara karşı bir tasviye operasyonu başladı. Egerki Baykal bu kararlılıklla Devam etseydi veya Baykaldan sonra gelenlerde baykalla aynı düşünce yapısını paylaşsalardı o maddeler değişebilirdi diye düşünüyorum. Ancak Baykaldan Sonraki CHP Referandum'a karşı katı bir tutum takındı. Bunun en acık örnegi AKP ile görüşmek istemiyerek gösterdiler. Egerki O gunlerde Kılıcdaroglu partide Önder Savdan daha etkin olsaydı o görüşme gercekleşirdi diye düşünüyorum. Değiştirilmek istenen Maddelerden Anayasa Mahkemesinin yapısı ile ilgili olan madde cidden düşündürücü ama tatmin edici bir madde. Hem Milletin meclisi hemde Cumhurbaşkanı ve Yök'ün gönderdigi bir Üye ve kendi içlerinden sececekleri üyeler olacak. Bu maddedeki muhalif olunan konu sanırım Cumhurbaşkanın secim hakkı. Artık hayırlısı olsun ama yinede tek maddeyle hayırcılık yapmak bence yanlış olur. Kılıcdaroglu Hayır oyu isterken keşke Baykaldan biraz daha aktif faydalansa. Bence cok pasif kalıyor referandumdan cok Genel secim mitingi yapıyor..

Hayır desekte demesekte yine de evet çıkacaktır glu. Sonuç ne; İstenilen alınmış olacak.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Baykal sadece televizyonlarda çıkabilecek sanırım. Mitinglerde yasaklı.

----------

glu Nickli Üyeden Alıntı
AKP veya hiiç bir parti Ömürlük değil
Dönemliktir. Elbet AKP dönemi biter başka bir dönem başlar ozamanda bir parti cıkar bu işine gelmiyorsa değişir. Olaya şu yönden bakmak lazım. CHP bundan sonraki hükümet olacagı kesin olsa sen bu referandum'a ve bu maddeye ne derdin. Buraya yazdıgın önemli değil içinden düşündügün daha önemli.

Böyle birşey olabileceğini düşünmedim.
O yüzden hiç düşünmedim ne derdim diye.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver