|
BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
glu,her dönem adaletsizlik olmuştur mutlaka, olmamıştır diyemem. Ama göz göre göre neler oluyor? Bunlara duyarsız mı kalalım yani? Mesela ben akpnin bir oyununa da geçtiğimiz cumartesi rastladım, kendi gözlerimle gördüm. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Buna da yalan diyemezsin değil mi? Kısacası hukuksuz iş çok.
Ve adaletli bir seçim sistemi de yok. Merak etmeyin yine evet çıkacak. Hayır çıkarsa şaşırırım zaten. O yüzden rahat olun sizler. Ama şunu söyleyeyim; Kesinlikle adaletli kazanamayacaksınız. |
Koyu fontta belirttigim yerden başlıyayım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben takım tutan bir insan değilim bu benim için kazanc veya kayıp olmaz. Bu referandumda hayır cıkarsa belki hayırlı veya Evet cıkarsa belkide o hayırlı olur ne olacagı bilinmez. Evet hukuksuz iş yok. X partisinin belediyesi kendi adamını Y partisinin belediyeside kendi adamını kayırır. Bunlar olaganlaştı ama yanlış şeyler. Bunların düzelmesi için cok güclü olmak lazım. Halkın destegini almadan bu oyunları düzeltemezsin. Ülkemizde artık bazı şeyler tekelleşmiş belli kişilerin elinde. Bu kişilerde güclenmiş kişiler. Bunlarla başa cıkmak için Hükümet'in arkasında halkın olması lazım. Yoksa Cok kişilere ve partilere oldugu gibi düzeni değişmeye calışırken yeri değişir..