Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2010, 22:48   #44
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?

Belinay yinede neden Hayır dediginizi bilmiyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi yazdıklarından şu cıkıyor ben 15. madde veya herhangi bir madde olmasa Evet derim. Yahu 1 maddeyemi baglı Senin hayır demen ? Cidden bu sencede mantıksız değilmi ? Yani sen diyorsunki Cogunun benim işime yaraması önemli değil, X maddesi varsa ben Hayır derim. Bence hayır demek için kendinize belirlediginiz şeyler hiç bir zaman bu anayasaya Hayır demeyi gerektirecek şeyler değil. Öyle ya sizlerde tuttugunuz takımın başkanı gibi konuşuyorsunuz. Kemal Kılıcdarogluda sizle aynı şeyleri söylüyorda benim merak ettigim Madem Tek maddeye takılacak neden cıkıp Mecliste Bu Maddeyi cıkarın Evet diyelim demedi ? Bunu Deseydi Ak Parti o Maddeyi seve seve cıkarırdı neden mi ? Cünkü CHPde evet dedigi zaman Sandıktan Evet Cıkması %100'e yakındı. Ama Kılıcdaroglu tilkiyi oynuyor şuan. Kendi tabanından cekindigi için cıkıp onu mecliste diyemedi sadece Kılıcdaroglu değil Hiç bir CHP genel başkanıda diyemez. Ve Diyemedigi şeyi bugun Koz olarak kullanıyor. Sencede bu böyle değilmi ? Bence Siz Ufak tepeleri Gözünüzde Dag olarak görüyorsunuz bu cok dogal cünkü Muhalif konumda olan sizsiniz. Şuan CHP öyle bir durumdaki neredeyse Havada Toz bulutu var AKP yaptı bunu diyecek kadar ilerletti Muhalifligi. Madem sizlerin hayır için cok güzel nedenleriniz var O halde CHP Genel Başkanına bunları Postalayın veya E-mail atın. Çünkü Kılıcdaroglu yaptıgı 60 Mitingde Sadece 1 saat referandum ile ilgili konuşmuş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerikalan ? Başbakana pislik atmalar ve Gecici Genel Secim Vaadleri. CHP ile MHPnin Korkusu ortak. Evet Cıkarsa 2011de bizim işimiz daha zor diye düşünüyorlar. Haklılar taki CHPden ziyade MHP 2011 için kara kara düşünüyor şuan tabanıyla zıtlaştılar ve kendilerini dipsiz kuyunun içine attılar. CHP kanadı ise tabanın beklentisine dogru yönde cevap verdi. Kılıcdaroglu akıllı adamdır Egerki bu tasarıyı başka bir parti önerseydi %100 eminim Gözü kapalı Evet derdi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver