Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?
| Asimavi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evet Kesinlikle APTALLIK Yapılıyor Lakin Şu Şekilde ;1970 - 1980'li Yılların MHP'cileri ve CHP'cileri "EVET" Derken Şimdi MHP Parti Tabanı İle Zıt Düşerek HAYIR Diyor ve Bunun Sancılarını Çekeceği Kanısındayım İlk Seçimde. Ayrıca Particilik Yaparak Oyunu HAYIR diye Kullananlar Resmen APTALLIK Yapıyorlardır. Değil mi Candost ? Her Ne Kadar Sen EVET'cileri APTALLIKLA Suçlasanda Bende Ukalalık Yapabilirim Belki Bu Başlığı İlgisizce Bırakan Yöneticiler Kilitleyene Kadar Bende HAYIR'cıları APTALLIKLA İtham Edebilirim Kanısındayım O Halde ?
| Neyle itham ediyorsan edebilirsin. Doğrular 68'den beri hep bir taraflara itiliyor. Görmezden geliniyor. Sende itham et sende görmezden gel. Gün gelecek bizim şimdi 68'leri andığımız gibi hepimizi anacaklar. Nasıl? Nasıl? Nasıl yaptınız diyerek. Nasıl uydunuz bunlara diyerek. Uy kardeşim uy sen onlara uy. İtham mı ediyorsun, hakaret mi ediyorsun ne ediyorsan et özgürsün.. Ben boynumun borcunu yerine getiriyorum. Benim doğrum tarihten ders alarak ortaya koyduğum doğru.
Senin doğrun nasıl bana yanlışsa, benim doğrumda senin için yanlış. Ama kopyala yapıştır yapmakla olmaz bu işler. Bu oyunu yapanların hepsi, uzaktaki el tarafından okşayıp büyütüldü. Bunların yaptığı işten bölünme çıkar, bunların yaptığı işten "hayır" çıkmaz..
__________________ Deniz ol dalgan olayım, sahil ol kumun olayım
Martına kanat olayım, tüyümü Maviye boya
Adın Mavi, Gözlerin Mavi, Aşkın Mavi |