İşin ilginç yanı ; K.Kılıçdaroglu bir söyleminde diyor -bugun bu forumda bir haberde okudum- ;
|
Alıntı: |
15. maddeyi çıkarın Evet diyelim
|
diye birşey demiş. Eger böyle bir durum söz konusu ise CHPnin 1 maddeye bakıp tüm değişkliklere hayır demesi bence aşırı derecede saçma bir durum.
Hayır diyenlerin %70-80'e yakını paketi AKP cıkarıyor diye Hayır diyor. Bu forumdakilerinde %90'ı aynı şekilde paketi AKP cıkardı diye hayır diyor. Ben Kemal Kılıcdaroglu dahil hayır'ı savunanlardan mantıklı bir acıklama duymadım. Aslında 1 kişi güzel acıklamalar yaptı Alevi Federasyonları başkanıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, bu kişi cidden kendilerinin neden hayır dedklerini cok güzel bir dille anlatmış. Hadi CHP hayır diyor bu cok normal zaten Evet demesini kimse beklemiyor.
Anlamadıgım MHPye ne oluyor ? Tabanının %90'ı Eski cefa cekmiş Ülkücülerin %100'ü Evet diyor ama Kaoscu Bahçeli Hayır diyor. MHPde CHPden farklı değil acıklamalar konusunda. Kılıcdaroglu ve Bahcelinin Tüm Mitinglerini izledim TVden, Hep Genel Secim vaadlerinde bulunuyorlar. İki Liderde Neden Hayır denmesi gerektigi konusunda bir acıklama yapmaktan cekiniyrlar.
Ben bunu taa 1 ay öncede dedim şimdide diyorum. Aklı Selim olarak Eski maddeleri okuyup sonrada yeni maddeleri okuyan hiç bir insan -içinde art niyet ve kin yoksa-
bu pakete Hayır demez. Buradaki Hayır diyen arkadaşlardan bir ricam var Neye Hayır dediginizi Acıklarmısınız ? Bunun Dışında Lütfen Yorumumdan alıntı yapıp bana cevap vermeyin cünkü
bu forumda tartışma ortamı konun kitlenmesine sebep oluyor. Bence bu konu kitlenmemeli o yüzden biraz özen gösterelim ikili tartışmalara girmemeye.