Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2010, 18:46   #9
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?

Luis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Asimavi, mal varlığını açıkla..
Herkes açken, sen neden mutlusun? Karnını doyuran, seni memnun kıldıran şey ne? Havuzlu villa sahibi misin?
-
Benim bunları sana sormaya hakkım yok. Banane yahu? İnsan gibi gidip oyunu kullanacaksın değil mi? Hani iki arka mahallendeki okula da uçağınla ya da delilik yapıp yatınla gidecek halin yok? Yürüyerek gidersin, ya da vasıta kullanırsın...
Şimdi sen güzellikle oy kullanacaksın ya, bende güzel ve insanca düşüncemi söylüyorum;
Yahu terör bitmedi, işsizlik yüzde 2 milyon 300 bin 654 trilyar arttı. Esnaf aç, işçi aç, memur aç, Ahmet ile Mehmet'in sosyal güvencesi yok, adam aç, eşinin mutfağındaki dolapta gram besin yok. Çocuğuda aç. Açlık, sefalet varken benim üzerimde kurulan baskıya karşı gelirim, isyan ederim. Demek ki düzende bir şekil kayması, çılgınlık var... Birşeyler yolunda gitmiyor demek ki... O zaman değişim gerekli(Tamamen tarafsızca) Gel de aykırı olma, gel de karşı çıkma, gel de delirme...
Güneydoğudaki eğitimsiz insanlar da böyle düşünüyor, bu yüzden dağa çıkıyorlar. Neden çıkıyorlar? Eğitimsizler. Batıya yaptığın yatırımı doğuya da yapmazsan, eğitimsizlik olur, sonra da terör olur. Terörü bitirdin mi? Hayır. O zaman getirdiğin, yüklediğin, bastırdığın herşeye hayır! Bilmem anlatabildim mi...

Böyle dersen olay farklı yere kayar. Kaysada ben cevap vermek istiyorum izninle. Neden bu ülkede sadece AKP'nin yaptığı icraatlar olay olup onun üzerinden prim yapılmaya çalışılıyor ya da neden siyaset yapılıyor? Bu ülkede terör AKP zamanında mı ortaya çıktıda o bitiremedi diye hiçte yakışık almayan sözler sarfediliyor? Bu ülkede açlık sadece AKP zamanında mı ortaya çıktı? Bu ülkede yolsuzluk sadece AKP zamanında mı ortaya çıktı? Bu ülkede sadece AKP zamanında mı ABD ile kucak kucağa dolaşıldı!? Ve daha bir sürü şey sayarım sana ama bunlar yeterli bu soruların cevabını verebilen zaten olayı anlamış olandır. Veremeyen ise sadece ve sadece PARTİCİLİK yapandır gözümde.

Hep AKP'ye yükleniyorsunuz da vakti zamanında CHP, Lenin toprak istemesi üzerine ABD'den yardım istemiştir. Detaylı bilgi için Köy Enstitüleri olayına bakınız. Neden açıldı ve neden kapatıldı diye inceleyiniz. Kılıçdaroğlu SSK müdürü iken Erdal İnönü ve Demirel'in erken emeklilik kanunu uygulamış ve şuanda SGK 38 milyar /yanlış hatırlamıyorsam) bütçe açığı vererek rekor kırıyor. Neden uyguladı peki Kılıçdaroğlu? Ve bu açık tahminen 2045 yılında kapanacak. İşte böyle bürokratlar sayesinde bu ülke bataktadır. Borç ödemektedir ve milletnin üstüne VERGİ bindirtmektedir. O yüzden hiçkimse çıkıpta iktidarda hangi parti olursa olsun geçmişi araştırıpta konuşsun bence. Ha demiyorum ki AKP'de sütten çıkmış ak kaşıktır. Ama bütün bu bilgiler aşikarken AKP'ye b.k atmak biraz akıldışı oluyor. Sadece particilik oluyor.

Konu Pentagram tarafından (30 Ağustos 2010 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver