Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2010, 18:36   #7
Luis
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Referandumda neyi oylayacağız?

Asimavi, mal varlığını açıkla..
Herkes açken, sen neden mutlusun? Karnını doyuran, seni memnun kıldıran şey ne? Havuzlu villa sahibi misin?
-
Benim bunları sana sormaya hakkım yok. Banane yahu? İnsan gibi gidip oyunu kullanacaksın değil mi? Hani iki arka mahallendeki okula da uçağınla ya da delilik yapıp yatınla gidecek halin yok? Yürüyerek gidersin, ya da vasıta kullanırsın...
Şimdi sen güzellikle oy kullanacaksın ya, bende güzel ve insanca düşüncemi söylüyorum;
Yahu terör bitmedi, işsizlik yüzde 2 milyon 300 bin 654 trilyar arttı. Esnaf aç, işçi aç, memur aç, Ahmet ile Mehmet'in sosyal güvencesi yok, adam aç, eşinin mutfağındaki dolapta gram besin yok. Çocuğuda aç. Açlık, sefalet varken benim üzerimde kurulan baskıya karşı gelirim, isyan ederim. Demek ki düzende bir şekil kayması, çılgınlık var... Birşeyler yolunda gitmiyor demek ki... O zaman değişim gerekli(Tamamen tarafsızca) Gel de aykırı olma, gel de karşı çıkma, gel de delirme...
Güneydoğudaki eğitimsiz insanlar da böyle düşünüyor, bu yüzden dağa çıkıyorlar. Neden çıkıyorlar? Eğitimsizler. Batıya yaptığın yatırımı doğuya da yapmazsan, eğitimsizlik olur, sonra da terör olur. Terörü bitirdin mi? Hayır. O zaman getirdiğin, yüklediğin, bastırdığın herşeye hayır! Bilmem anlatabildim mi...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver