29 Ağustos 2010, 19:30
|
#5 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: mirc bot ban açma
<Koruma> Atılan Nick: Ahmet İp:88.745.12.54 Sebep: ......... Ben Bunu Şu Şekil Yapmak İStiyorum. Bot Snoticeyi Görüyor. Snoticede O An Atılan Nicki İpi Kanala Yansıyabilsin. Gerek spama takılanlar. gerek başka adminler tarafından atılan ipleride Services Kanalına yansıca bilsin Bot. Örneğin: Atılan Nick: Ahmet İp:88.745.12.54 Sebep: ..... Bot kendi Attığı Banı ipi ile Beraber Veriyor.
| Alıntı: | on *:text:*:?: { .inc -u10 $+(%,flood,$nick) if $($+(%,flood,$nick),2) == 3 { userip $nick | set %nick $nick | .set %flood on } if $($+(%,flood,$nick),2) >= 5 { gline $nick Botun Özeline Flood Atildi... | unset $+(%,flood,$nick) } } |
----------
| FenomeNs Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Olur mu hiç Gline snoticelerine gerek yok. Arkadaş yapmış aslında ama ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmış. on *:text:!banac*:#Services:{ .gline -*@ $+ $2 $3- msg #belirlediğinkanal <Koruma> Atılan İp: $2 Sebep: $3- } Kod bu haliyle çalışacaktır. Kodlamada yapılan yanlış değer'i yani ($2)'i *@ ile bitişik yapmaktır. Değerler bitişik kullanılamaz. Birleştirmek için $+ kullanılır. |
Tşk Ederim.
Bu şekilde Attırdığım Zamanda Kanala Bilgi Veriyor. Ama Bunun yanı sıra Başkalarıda atınca Bot snoticeden görüp Atılan ipi ve nicki Sevices Kanalına Yollasın istiyorum |
| |