29 Ağustos 2010, 16:02
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: mirc bot ban açma
| muratt_aziz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
kanalda biri !ban ac dediğinde senin kod devreye girip gline -*@ diyor ama $2 nedir cözemiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. burda $2 yi 88.745.12.54 ip yerine kullanmak istemissin kendince bu olmaz $2 ile ip adresinin bir bağı yok sen gline listesde tüm glineleri acabilirsin sanıyorum onuda /debug @raw yapıp giline listesinde gilinelerin ip tekavvut eden $1 midir $2 mi $8 mi onu bulmak lazım daha sonrasında -@ $+ $8 ARTIK HANGİSİ İSE acar zannediyorum tüm glinelere aynı $8 gibi denk geleceğinden tamamını acar
yanlızca onu acman için gline kayıt yapman lazım kayıt ön kodu kullanıp örn 1 giline 2 gline gibi devamında !ban 1 !ban ac 2 gibi aca bilirsiin fazla uzattım sanıırm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kısaca şuan gline snoticelerin gerekli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Olur mu hiç Gline snoticelerine gerek yok. Arkadaş yapmış aslında ama ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmış. on *:text:!banac*:#Services:{
.gline -*@ $+ $2 $3-
msg #belirlediğinkanal <Koruma> Atılan İp: $2 Sebep: $3- } Kod bu haliyle çalışacaktır. Kodlamada yapılan yanlış değer'i yani ($2)'i *@ ile bitişik yapmaktır. Değerler bitişik kullanılamaz. Birleştirmek için $+ kullanılır. |
| |