Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2010, 19:06   #14
Disconnected
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kemal Kılıçtaroğlu'nun itirafları :)

BeLinay Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Farkındaysan ben burada türban sorununu tartışmıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sizin bu konunun videosundaki bir yanlışlıkla dalga geçmenizi, verdiğim bir örnekle gösteriyorum. Karalamak için yorum yapmıyorum yani
Konu burda akp ya da chpnin yaptıkları değil, sadece basit bir dil sürçmesini böyle dalga geçerek ve güncel haberliğini yitirmiş bir haberle sunulması.

Ben nedense hiç Melih gökçek'in çağırdığını duymadım. O kadar da haber izliyorum halbuki. Stv olunca yalan yanlış, saptırmalar da çok oluyor haliyle.
Yolsuzluklarını saymış mış, bırakın bunları yemezler

Ben Video hakkında birşey demedimki ''sizin'' demişsin ? : )

Şu anda işteyim, eve gideyim sana o videoyu pm olarak gönderim halkımız bilinçlensin yeterki. Milletin gözünü boyamak için yırtık ayakkabıyla yeni yapılandırılan bir ilçeye gidipde çamurlu sudan geçmekle olmaz bu işler.ha bu arada , o anda yırtık ayakkabısı olan adamın üstündeki takım elbisesi 1,960 TL'dir. : ) Araştırmacı olursan sadece bir iddaa olmadığını anlarsınız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver