Cevap: Kemal Kılıçtaroğlu'nun itirafları :)
Farkındaysan ben burada türban sorununu tartışmıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sizin bu konunun videosundaki bir yanlışlıkla dalga geçmenizi, verdiğim bir örnekle gösteriyorum. Karalamak için yorum yapmıyorum yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konu burda akp ya da chpnin yaptıkları değil, sadece basit bir dil sürçmesini böyle dalga geçerek ve güncel haberliğini yitirmiş bir haberle sunulması. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben nedense hiç Melih gökçek'in çağırdığını duymadım. O kadar da haber izliyorum halbuki. Stv olunca yalan yanlış, saptırmalar da çok oluyor haliyle. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yolsuzluklarını saymış mış, Melih gökçek kendisi ile karıştırmıştır, bırakın bu yalanları yemezler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |