Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2010, 18:54   #9
Asimavi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kemal Kılıçtaroğlu'nun itirafları :)

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başbakanda; "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" deyimini yanlış kullanmıştı. Burda da yanlış cümle kullanılmış.

Eleştirecek başka birşey bulamıyorsunuz, üstünde durulmayacak birşeyi alaya alıp hakaret ederek sevmediğiniz birini küçük düşüreyim derken kendi kendinizi bu duruma sokuyorsunuz.

İyide Konuda Başbakanla Alakalı Ne Var ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben Başbakanla İlgili Bir Konumu Açtım, İllaki İkili Tartışmaya Çekeceksiniz.

Ama Sizinde Varsa Öyle Videonuz Sizde Paylaşın Bizde Yorumumuzu Yapalım Bu Konu Dışı Mesajınızla Ne Yapmaya Çalıştığınızı Anlamak Çokta Zor Olmasa Gerek Konuyu Tarttışmaya Dönüştürüp Sadece Tartışmaktan Başka Sizde Getirin Öyle Haberlerinizi Paylaşın Paylaşın Hoş Siz Hiç Durmadan Hükümet Karşıtı Provakatif Konularda Bilnay Hanımla Yan Yana Çok Mücadeleler Verdiniz Eminimkide Daha Devam Eder Bu Mücadeleniz Lakin Benim Konumda Ve Konu İle Alakası Olmayan Postlar Atarak Etmesin Lütfen.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver