Cevap: Kemal Kılıçtaroğlu'nun itirafları :)
Hayır Arkadaşın Haber Mahiyeti Taşımayan Hani Seninde Kilitlenmesini İstediğin Konum Varya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sırf Onu Kilitlettirdiğin için Forumdaki Arkadaşlar Bilgilensin Diye Bir Kaç Yazı Parçası Ekledim Videoya Böylelikle Haber Mahiyeti Kazanıyor muş.Ayrıca Diğer Konuyu Kilitlettirdiğinden Bu Yana Ancak Fırsat Bulup Paylaşabildim Yönetici Arkadaşlar Hoş Senin Mesajını Gördükten Sonra Konuyu Kilitlemekte Ne Kadar Gecikmeselerde, Benim Şikayetler Kısmında Yazdığım Mesajıma Cevaplarını 1 Gün İçinde Verdiklerinden Gecikmiş Bir Konu Olabilir. Lakin ; Burada Olan Gerçeklerin Gecikmiş Olması Olayın Doğruluk Payını Sattıramamaktadır. Buraya Çıkıp Günü Geçmiş Demek Seni Gülünç Duruma Düşürmüyorsa Emin ol Benide Gülünç Duruma Düşürmüyor.
__________________ Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|