Öncelikle hoşgeldin Mekselina)
En büyük idealin nedir?
Ulaşmak istediğim bir tek amaç var şu dünyadan kimseye zararım dokunmadan kendi yağımda kavrulup gideceğim sorumluluklarımı bildiğim bir evlilik hayatımın ardından huzurlu bir ölüm tek istediğim bu
Neden insanlaranlar kişiliklerini saklıyor sence?
Bilemiyorum sebepleri vardır muhtemelen..Ama iyi birşey yapmıyorlar..Kimse kimseyi ölene dek kandıramaz..
Kaybetmekten korkar mısın ? Yoksa yenisini buluruz mu dersin?
Eskiden korkardım ama şimdi korkmuyorum..yenisini bulucam diye değil..Benim bir yedeğim yok..Korkununda ecele faydası yok
Fazla incitmemek şartıyla kalp kırmak eğlenceli midir?
Kalp kırmanın eğlenceli bir tarafı yok bence.
Değer vermek yalnızca matematikte mi işe yarar ? Yoksa insanlar üzerindede etkisi varmıdır ?
Verilen Değerin kıymetini bilmeyen insana veriyorsan değer..Inan bana sen ona okyanusları getir avuçlarına ayaklarına sarayları dize getir asla bilmiyorsa değer bilmez..
Sevgilin ilk elini tutunca ne hissettin?
Hangi Sevgilim: heyecanlanıyorum
Korkularını özlediklerini ve sevdiklerini bizimle paylaşır mısın?
Korkumm mutsuz olmak.. Özlediklerim cevaplamıştım..Eski günlerimii özlüyorumm..Ailem eş dost ve arkadaşlarım
Başımdan şöyle bir olay geçti çok utandım'' dediğin an var mı ?
Var aileme karşı bir mahçupluğum oldu bundan dolayı çok utanmıştım..
Geçen zaman mı yoksa ömür mü ?
Her ikiside.. Eşzamanlı gidiyoruz Sona doğru
Öüm sence nedir ?
Ben huzura kavuşmak için gidilen bir evre..
Seninle çok tanışmıyoz ama tanıdıgım kadarıyla ben?
İyi birisisin arada anlaşmazlıklarımız olsada iyisin.Tuttuğunu koparan tiplerdensin ..Sevdiklerin için yapmayacağın şey yok...İçten sıcak olmaya çalışıyorsun veyahut gerçekten öylesin..Olumsuz bişi düşünmüyorum hakkında..
Evlilik ne sence
Evlilik bence iki kişinin anlaştığı düşler evi teması olan bir mutluluk sendromu(olmalıııııııııııı bence )
Dış görünüşünden insanları tanıya bilirmisin:?
Az çok ama ön yargılı değilim..
Hiç neden varım diye düşündün mü?
Yoo Allah'u Teala'nın hikmetinden sual olunmaz..
Sen'i Sen Yapan 5 şey ?
Anlayışım , Kişiliğim , Sessizliğim , Kıymet bilenim , Kıymet veren olmam..
Sana göre Vefa ne demek
Aramda bir bağ olan kişiye yada kişilere göstermiş olduğum saygı aramızdaki olan bağa sebat göstermem..Yetmem gerekli Vefa karşındaki olan kişiye saygı ve sevgi ile derinden bağlılık bence..
Hayatta asla vazgeçmem dediğin şey ?
Ailem elbetteki..
Gönderilmemiş mektubunyarım kalmış şiirin var mı ?
Var..
Bugünün yarından çıkarı nedir?
Yarın olmasa yarından beklenen ümitler hayaller idealler olmasa bugün hakkıyla yaşanmaz..Birde Bugünün dayanacağı bir şey vardır rahattır nasıl olsa yarın var der sürekli...Ertelemeler sürekli ümt ve umut içersinde olursun..
Sıkılınca ne yaparsın ?
Odama geçer bi sigara yakarım..Sonrada Hafif bir müzik karanlıkta kafa dinlerim
Arkadaş seçerken nelere dikkat edersin ..
Bana ve benim geleneğime göreneğime saygı duyacak birileri olmalı..anlaşabilmeliyim..Güvenmeliyim..Kendimi görmeliyim onda..Bazı özelliklerimi.. Teşekkürler..