26 Ağustos 2010, 14:55
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Dost Dediğin ' Sude*Jose'
| SeytaninOrkestrasi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Her güzel şeyin bir sonu var. Bu forum nice Aşklar nice dostluklar yaşadı (gördü) ve bu forum aynı Aşıkların, dostların, arkadaşların birbirine kin kusmalarını da gördü. Ve o şahıslar halaa buradalar bakıp bakıp gülüyorum yaşadıkları Aşkları, dostlukları anlatırlarken efsane gibi anlatıyorlardı biz böyle Aşk yaşıyoruz biz böyleyiz şöyleyiz. İşte sizde aynısını yapıyorsunuz. Biz şöyle dostuz böyle dostuz bunu keşke burada vurgulamasaydınız. Insanogluyuz yarın birbirinizi incitir belada okuyabilirsiniz. O zaman inandığımız değerler tamamen yok olup gidicek bu tür anlamı büyük sözleri kolay kolay kurmasak ve buralarda dile getirmek yerine içimizde yaşasak .. | Ş.Orkestrası sana bir bakıma katılıyorum ama bir bakımdan tamamı ile ayrılıyorum düşünsel olarak ki şöle sölim o yaşananlar yüzeysel olabilirler birşey yüzeyselse zaten o işten korkacaksın her iş için her durum için aynıdır bu ama bunu derinliğini ikimizden baskası bilemez..Evet Kavgada edebiliriz tartışabiliriz bizde tartışıyoruz elbette ama bunu dozunu taşırmıyız Allah göstermesin Sude ile örnek gösterdiğin gibi olmak istemem Oda bende saygılıyız birbirimize Altını çizerek söyleyeyim..Bahsettiğin durumlar çok yüzeysel olanlarda çok çalkantılı yaşandı..Kelimeler şikayetlenmeyecek bizde..(ümid ediyorum bu şekilde..) |
| |