Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2010, 12:20   #1
JosephiNe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dost Dediğin ' Sude*Jose'

Gülüşlerin, sevecenliğinle tanıdım seni. Bu günlere kadar dostluk adına bir çok anı paylaştık. Seni güvenebileceğim, sırtımı yaslayabileceğim biri olarak hatırlayacağım. Bizimki gibi dostluklar hiçbir zaman bitmez

Hani biriyle konuşmadan anlaşmak var ya. Ya da yokluğuna bile varlığını hissedebilmek. Aradaki o sevgiyi ki bunun adı gerçek sevgi daima muhafaza edebilmek. Soluk aldığın her anda onun varlığını, desteğini, sevgisini hissedebilmek. Yani kısacası DOSTLUK! Yaşamdaki en anlamlı kavram! Benim hayatımı düzene sokan kavram! Ve bu kavramı seninle yaşamak. Biz gerçek dostluğun en güzel örneğini yaşıyoruz. Seneler önce başlamışcasına bu serüvende gelinebilecek en mükemmel noktaya geldik. Karşılıklı anlayışla geldik bu günlerimize. Asla yok olmayacak bir dostluk bağı kuruldu aramızda. Asla! Şimdiye kadar yaşadığımız her şey süperdi. Beraber hüznünde sevincinde en babasını tattık, kazıkçı hayata karşı direndik. Her şeyi "mükemmel" olarak sonuçlandırdık. Biz var ya biz süperiz. Seni asla bırakmayacağım güzelim. Senin de beni bırakmayacağını biliyorum. İşte en güzel yanı da bu. İşte GERÇEK DOSTLUK bu!

Seni, güzel sesini unutmak mümkün mü? Gece yattığımda kulaklarımda sesin çınlıyor. Ve bu çınlama ömür boyu devam edecek gibi. Belki seni kendi sevdiğinden çok daha fazla seviyorum. Eşine zor rastlanacak arkadaşlardan birisin. Hep böyle güler yüzlü, şirin kalman dileğiyle.

** Dostluk ve Sevgi Adına**

Kucak Dolusu sevgiler......

Hayat her zaman mükemmeli sunmaz insana..

Bazen kurşundan ağır bir efkar balyası gibi çöküverir omuzlarımıza..

Böylesi durumlarda yapılacak en iyi şey, fırtınaya tutulmuş
bir sandalın güvenli bir liman araması gibi, sığınacak dost bir yürek aramaktır..
Vurgun yemiş bir yüreği, dost bir yürekten gayrı kim kabul eder, kim saklayabilir ki...
Her şeye rağmen hayatı anlamlı kılan dostlarımızdır..
Pazarlıksız, umarsız, kuralsız, sınırsız paylaşımlar için..
Hayata şiir tadında tutunan dost yüreklere...
Sıcak samimi bir merhaba!..

*

Örnek olmak dilekleriyle..:*Sude'm

*

Konu Lady tarafından (26 Ağustos 2010 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver