Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2010, 16:14   #33
JosephiNe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Laz~

JuDGe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam, arkadaşlar birden fazla ve bir birinden güzel sorular sormuş. Tek bir sorum olucak.

- Sevdiğin kişi için yapabileceğin en uç nokta ne kadardır.
Bu kişi Annen olur, Baban olur, Kardeşin olur, Akraban olur, Sevdiğin olur vs. vs..

Statu farklı olup yapacağın eylem farklı olabilir bunları acarak yanıtlayabilir misin ?

Selam Hoşgeldin..

Hım güzel bir soru sormuşsun
Şöle bir örnekle başlayayım o zaman..Sevdiğim zaman uçsuz bucaksız deniz düşünün onun kadar fedakar olabiliyorum ama gerçekten seversem..Gidebileceğim en uç nokta ne olur bilmem ama hayatımdaki iplere bağlı..Eğer kopmazsa kişi ile aramdaki o sağlam bağ evet açık yüreklilikle söyleyebilirimki yapamayacağım şey yok sınır çizmiyorum sevdiğim insanlarla arama..İç dünyama bakmayı bilenler farklı bir muamele görecektirler hayatları boyunca bu böle olur hiç bir zaman değişmez

Statu Farkı derken maddi olan statüden bahsediyorsak örnek verim Kardeşim evlenmiş ben evlenmişim onlar bizden üstün yada biz onlardan üstün bir yaşam statüsünde yaşıyoruz diyelim hiçbirşekilde tavrımda veyahut davranışlarımda bir değişiklik olamaz onlar benim sevdiğim dedim insanlarsa hiçbir zaman başımın üstünden inmezler her zaman yerleri orasıdır..Her ne olursa olsun nasıl olursak olalım..
Bir örnek daha...

Sevgilim olan biri benden zengin olabilir diyelim eğer beni gerçekten seven biri ise bunu ne ben ne o sorun yapar..Tavrım eşitlikte ne olacaksa bunun bir kefesinin az bir kefeesinin çok olması ile bir ilgisi olmayacaktır..Bu durum tam tersinde de aynı olacaktır..Iş sadece kişiler arasındaki sevgi bağına bakıyor bende..Ki bu benim yapım kişilik meselesi bu tür şeyler..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver